Bästa kaffebryggarna i mellanskiktet
Moccamaster K741 Homeline
9.2
Moccamaster K741 Homeline
990:-
Köp nu
Under 1,500:-
Bästa kaffebryggarna i mellanskiktet
Moccamaster K741 Homeline
9.2
Moccamaster K741 Homeline
990:-
Köp nu
Under 4,500:-
Visa alla

Tassimo kaffebryggare

Det har hänt en hel del när det gäller kaffebryggare de senaste åren. Tassimo kaffebryggare har en revolutionär design och har gjort det möjligt att se kaffebryggandet som något roligt och spännande. Tassimo kaffebryggare fungerar nämligen så att man endast behöver sätta in koppen i den lilla kaffebryggaren som sedan snabbt fylls på med varmt och gott kaffe. Man behöver inte vänta lång tid på att en hel kanna skall fyllas utan på bara några sekunder är det redo att drickas. Det som är så unikt med tassimo kaffebryggare är att det går att få väldigt många olika smaker på kaffet, om man vill ha en caffe latte, macchiato, cappucino, choklad, te eller någon annan smak, då man använder så kallade Tassimo t discs som man laddar maskinen med på ett mycket enkelt sätt som ger en stor bredd när det gäller smak.

Tassimo t discs är små förpackningar som innehåller den sorts malet kaffe eller annat innehåll beroende på vilken dryck som skall bryggas. Genom en streckkod på den lilla förpackningen så kan kaffebryggaren läsa av vilken slags temperatur och program som den skall tillaga drycken på. Detta gör att man snabbt och smidigt får en hel meny med olika möjligheter när det gäller kaffe och andra smaker som man vill dricka. Detta är en fantastisk funktion då kanske inte alla vill dricka just kaffe, utan man kan själv få välja vilken smak som man föredrar till fikat.

Att investera i en Tassimo kaffebryggare är något som kommer göra hela familjen glad, för alla kan väldigt lätt använda den både som ung och gammal utan några som helst konstigheter. Man kan köpa Tassimo t discs i de flesta större butiker så man behöver inte oroa sig för att det skall vara svårt att köpa nya laddningar och smaker. Och i och med det smarta sättet med streckkoder så kommer det att komma ännu fler smaker med tiden. Det är inte alla som kan erbjuda 25 olika smaker på drycker i sin vanliga gamla kaffebryggare. Men med en Tassimo kaffebryggare så är ingenting omöjligt, endast smaklökarna sätter gränserna.

Kaffebryggare

Det finns många olika sorters kaffe idag att välja emellan, men det slår aldrig fel med en kopp svart kaffe med mjölk och socker som tillbehör.

Läs mer

Kaffebryggare bäst i test

Det finns många bäst i test när det gäller kaffebryggare. Och det är inte så konstigt då kaffe dricks varje dag av flera miljoner människor runtom i världen.

Läs mer