Bästa kaffebryggarna i mellanskiktet
Moccamaster K741 Homeline
9.2
Moccamaster K741 Homeline
990:-
Köp nu
Under 1,500:-
Bästa kaffebryggarna i mellanskiktet
Moccamaster K741 Homeline
9.2
Moccamaster K741 Homeline
990:-
Köp nu
Under 4,500:-
Visa alla

Kaffebryggare test

Att dricka en kopp kaffe är det väldigt många som uppskattar men man vill ju självklart att kaffet skall ha en bra arom och smaka gott, så det är viktigt att jämföra och testa om man skall köpa en kaffebryggare för att få bästa resultat. Idag så finns det väldigt många olika kaffebryggare i olika prisklasser vilket kan göra det lite förvirrande. Men det finns några saker som är bra att testa ute i kaffebryggs djungeln.

När man tittar på tester eller testar olika kaffebryggare själv så är det viktigt att titta på vad kaffebryggare har för slags funktioner. För det finns faktiskt en hel del funktioner som kan vara väldigt hjälpsamma och användbara. Några exempel på funktioner är stoppdropp som innebär att när kaffe har bryggts och runnit ner i kannan och man tar bort kannan så droppar det inte ner något mer från själva bryggaren ner på värmeplattan. Detta är något som är väldigt bra då man slipper rengöra värmeplattan hela tiden på grund av droppande kaffe. En annan sak som är bra är markeringar i både kannan och vattenbehållaren i bryggaren så att man inte överdoserar med vatten eller kaffe, för annars resulterar det i att det rinner ut kaffe överallt vilket man självklart vill undvika.

Men bör också testa och se över hur länge kaffebryggaren är på och hur länge uppvärmningen av själva kannan är. Om den stängs av automatiskt efter en viss tid så minskar brandfaran men håller fortfarande kaffet varmt. En annan aspekt som också är bra att ha i åtanke är hur lätt det är att ta isär diverse delar för rengöring, för man vill ju inte att det ska kalka igen eller att det ska ligga gammal kaffesump kvar i maskinen. Detta är några saker som är bra att tänka på om man gör ett test själv eller om man analyserar tidigare test för att se vilken typ av kaffebryggare som är mest lämplig för dig som privatperson. Något man också bör tänka på är hur stor den är och vilken kapacitet maskinen har när det gäller mängden kokat kaffe.

Kaffebryggare

Det finns många olika sorters kaffe idag att välja emellan, men det slår aldrig fel med en kopp svart kaffe med mjölk och socker som tillbehör.

Läs mer

Kaffebryggare bäst i test

Det finns många bäst i test när det gäller kaffebryggare. Och det är inte så konstigt då kaffe dricks varje dag av flera miljoner människor runtom i världen.

Läs mer