Bästa kaffebryggarna i mellanskiktet
Moccamaster K741 Homeline
9.2
Moccamaster K741 Homeline
990:-
Köp nu
Under 1,500:-
Bästa kaffebryggarna i mellanskiktet
Moccamaster K741 Homeline
9.2
Moccamaster K741 Homeline
990:-
Köp nu
Under 4,500:-
Visa alla

Kaffebryggare bäst i test

Det finns många bäst i test när det gäller kaffebryggare. Och det är inte så konstigt då kaffe dricks varje dag av flera miljoner människor runtom i världen. Och även i Sverige så dricks det mycket kaffe. De bästa kaffebryggarna är oftast väldigt snabba och har en snygg design, och det viktigaste av allt så ger de bra kaffe. Det finns en hel del saker som man bör hålla utkik efter när man själv gör bäst i test eller jämför olika kaffebryggare. En kaffebryggare är något som man gärna vill kunna använda under en längre tid så hållbarhet är mycket viktigt.

Till att börja med så finns det många olika modeller och utföranden av kaffebryggare, alltifrån bryggare för liten volym, till exempel enbart en kopp som man sätter in för att fyllas, till kaffebryggare med flera kannor. I de flesta bäst i test så kategoriseras de efter en viss typ av modell för att göra det mer tydligt med fördelar och skillnader. Det är viktigt att ha exakta uppgifter på vilken temperatur som bryggaren kokar kaffet vid för detta kan ha en stor inverkan på smaken av kaffet. Är det för hett kan det tendera att skapa en bitter smak nämligen. En annan sak är brandsäkerhet då många bryggare i dag har automatisk avstängning efter en viss tidsperiod. Detta är väldigt bra om man skulle glömma att slå av kaffebryggaren när man går till jobbet eller lämnar hemmet. Något som också brukar tas upp i bäst i test av kaffebryggare är droppstopp, som förhindrar att det rinner ut en massa kaffe efter man har flyttat på koppen eller kannan.

När det kommer till bäst i test är också design något som är viktig, för man vill ju gärna att kaffebryggaren skall smälta in väl med resten av omgivningen i köket, och sån tur är finns det många alternativ i olika färger men även i mer neutrala utformningar som till exempel rostfritt stål som kan passa ett modernt kök och dess tillbehör. Bara man har ögonen öppna så kan man hitta en kaffebryggare som håller måttet bra.

Kaffebryggare

Det finns många olika sorters kaffe idag att välja emellan, men det slår aldrig fel med en kopp svart kaffe med mjölk och socker som tillbehör.

Läs mer

Kaffebryggare bäst i test

Det finns många bäst i test när det gäller kaffebryggare. Och det är inte så konstigt då kaffe dricks varje dag av flera miljoner människor runtom i världen.

Läs mer